Βράβευση αθλητών απο τον ΣΕΓΑΣ Κεντρικής Μακεδονίας

Ο ΣΕΓΑΣ Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιήσει την βράβευση των αθλητών και αθλητριών της Ένωσης που διακρίθηκαν στους πανελλήνιους αγώνες στίβου το 2016. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου, στις 4.30μμ, στο εστιατόριο των Λουτρών Πόζαρ στην Αριδαία. Οι αθλητές που θα βραβευτούν είναι:

Από τον Φίλιππο Βέροιας οι : Κελεπούρης Ευστράτιος(βάδην) Γουλάρας Βαλεντίνος (110 εμπόδια)  Τζιμογιάννη Ολυμπία (έπταθλο) Μποχώρη Δήμητρα ( βάδην) Μπέκας Νικόλαος (300 μ.) Κελεπούρης Άνθιμος (βάδην) Ιωαννίδου Ελένη (1.000μ) Αμανατίδης Θεόφιλος ( 100μ εμπόδια)

Από την ΓΕ Νάουσας οι : Λογδανίδης Κων/νος (Δέκαθλο 1ος στους πανελλήνιους εφηβικούς) Καισίδου Σοφία ( σφαίρα και δίσκο) Λογδανίδου Ιλζε ( μήκος και 100 εμπόδια) Λίγγου Ευδοξία (300 ρμπόδια)

Από την Αλεξάνδρεια οι : Κολοκυθά Έφη ( μήκος) Καρανίκου Χάιδω ( ύψος ) Μπαπώκα Ιωάννα (ακόντιο)

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2017

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media