Στην 2η θέση ο Ηλίας Καραϊωσήφ στον 7ο δρόμο "Δόλιχος"

Δεύτερος στη Γενική Κατάταξη και πρώτος μεταξύ των Ελλήνων δρομέων, τερμάτισε ο Ηλίας Καραϊωσήφ στον 7ο Διεθνή Αγώνα Δρόμου "Δόλιχος" (Δελφοί - Ολυμπία 255χλμ) με χρόνο 37 ώρες και 43 λεπτά, που αποτελεί και ρεκόρ διαδρομής για Έλληνα αθλητή.

Ο αγώνας ξεκίνησε την Παρασκευή στις 17.00 από το αρχαίο μαντείο των Δελφών και τελείωσε στην Αρχαία Ολυμπία. Ενδεικτικό της δυσκολίας του αγώνα είναι το γεγονός ότι μόνο δέκα δρομείς από τους 35 που έλαβαν εκκίνηση, κατάφεραν να τερματίσουν.

Ο Ηλίας Καραϊωσήφ, αντιπρόεδρος του Α.Σ. ΑμεΑ "Εν Σώματι Υγιεί" μετά τους τρεις τερματισμούς στο ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ (2013-14-16), επέστρεψε στις υπεραποστάσεις σε ασφάλτινο έδαφος και απέδειξε ότι βρίσκεται σε άριστη αγωνιστική κατάσταση. Supporter του στον αγώνα Δόλιχος 2018 ήταν ο Νικηφόρος Κλαπανάρας.

Για την ιστορία αναφέρουμε ότι νικητής αναδείχθηκε ο Φινλανδός Forsell Marko με χρόνο 37 ώρες και 24 λέπτα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 02 Μαϊος 2018

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media