Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τέταρτη σερί νίκη για την ομάδα του Ποσειδώνα επί τού Μίλωνα Γιαννιτσών

Τέταρτη σερί νίκη για την ομάδα του Ποσειδώνα μέσα στην Βέροια επί τού Μίλωνα Γιαννιτσών με 3-2σετ (26-24,24-26,25-17,23-25,15-12). Ένα παιχνίδι ακατάλληλο για καρδιακούς ένα  ματς γεμάτο ένταση και εναλλαγή του σκορ, βρήκε στο τέλος τα κορίτσια του Ποσειδώνα να πανηγυρίσουν έξαλλα για την σπουδαία νίκη που την διατηρούν στην κορυφή της βαθμολογίας του β ομίλου.

 

Όλες οι αθλήτριες δώσανε τον καλύτερο εαυτό τους και παρά το μεγάλο άγχος στο τέλος τα καταφέρανε να κερδίσουν. Το επόμενο Σάββατο η ομάδα του Ποσειδώνα παίζει μέσα στην Έδεσσα με τον Ίκαρο, που ισοβαθμούν στην πρώτη θέση.

Σύνθεση (Λουκάς Στέργιος) Τσιώτρα Μαρία, Μπέη Βασιλική, Τσανασίδου Ελβίρα, Σαράφη Μαρία, Μαγγαλιού Βέρα, Πάντσιου Ελένη, Μουρατίδου Γωγώ, Λαζεκίδου Αναστασία, Μαραβελάκη Ελένη, Αγγελοπούλου Κατερίνα, Δούρδα Ελευθερία, Γκλαβίνα Στεφανία, Γιδιώτη Ειρήνη.

Σύνθεση (Κυριακίδου Παναγιώτα) Μπονάνου Κατερίνα, Μουρατίδου Θεολογία, Γεωργιάδου Μαρία, Αναστασίου Κρυσταλία, Αναστασοπούλου Μεταξένια, Τυριακίδου Ευαγγελία, Μίγγου Αλεξάνδρα, Τσανασίδου Αντριάννα, Βασιλακάκη Ελευθερία, Μουρατίδου Αγγελική, Σπυριδωνίδου Νίκη, Πάντσιου Βασιλική, Μωυσίδου Αρτεμία.

Share this article