Θα επιθεωρήσει το Δ.Α.Κ "Δημητριος Βικέλας" ο πρόεδρος της Ε.Σ.Α.Π.

Στην Βέροια θα βρεθεί την Τρίτη 28 Ιουλίου ο πρόεδρος της Ένωσης Σωματείων Αμειβόμενων Πετοσφαιριστών (Ε.Σ.Α.Π.), Παντελής Ταρνατόρος. Στην παρθενική επίσκεψη του προέδρου της Λίγκας στην πόλη της Βέροιας ο κ. Ταρνατόρος θα βρεθεί το πρωί στις 11.30 στο Δημαρχείο Βέροιας, όπου θα έχει συνάντηση με το Δήμαρχο Κωνσταντίνο Βοργιαζίδη και τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολλαπλής Ανάπτυξης (ΚΕΠΑ) του Δ. Βέροιας, Θεόφιλο Κορωνά.

 

Μεταξύ άλλων θεμάτων που θα συζητηθούν, με αφορμή την ιστορική συμμετοχή της ομάδας του Φιλίππου Βέροιας στα σαλόνια του ελληνικού βόλεϊ, θα είναι και οι τρόποι περαιτέρω ανάπτυξης, προβολής και προώθησης του αθλήματος στην ευρύτερη περιοχή, προκειμένου η Βέροια στα επόμενα χρόνια να αποτελέσει μία νέα "μητρόπολη" του αθλήματος.

Στη συνέχεια o Παντελής Ταρνατόρος θα έχει συνάντηση γνωριμίας με τον Αντιπρόεδρο του τμήματος βόλεϊ του Φίλιππου Βέροιας, Δημήτρη Μπιτέρνα και τα μέλη της διοικούσας επιτροπής της ομάδας, Γιάννη Γαλλίκα, Γιώργο Γιακουμόπουλο και Παναγιώτη Παπαδόπουλο. Η επίσκεψη του κ. Ταρνατόρου θα ολοκληρωθεί με την ξενάγηση του από τους παράγοντες του Α.Π.Σ Φίλιππος Βέροιας στο Δημοτικό Γυμναστήριο "Δ. Βικέλας". Εκεί ο πρόεδρος της Ε.Σ.Α.Π., συνοδευόμενος από αντιπροσωπεία της διοίκησης του Φίλιππου Βέροιας, θα επιθεωρήσει τους χώρους και τις αθλητικές εγκαταστάσεις, προκειμένου να επιβεβαιωθεί ότι το γήπεδο πληροί τα κριτήρια της διοργανώτριας αρχής για διεξαγωγή επίσημων αγώνων της Volley League.

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media