Επιθεώρησε το Δ.Α.Κ "Δημήτριος Βικέλας" ο πρόεδρος του Ε.Σ.Α.Π

Στην Βέροια βρέθηκε χθες, Τρίτη 28 Ιουλίου, ο πρόεδρος της Ένωσης Σωματείων Αμοιβόμενων Πετοσφαιριστών κ. Παντελής Ταρνατόρος, με αφορμή την ιστορική συμμετοχή του Φίλιππου Βεροίας στην Volley League της σεζόν 2020-2021 και τις παρεμβάσεις που θα πρέπει να πραγματοποιηθούν στο αθλητικό χώρο του Δ.Α.Κ "Δημήτριος Βικέλας".


Κατά την παραμονή του στη Βέροια, ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής του επαγγελματικού πρωταθλήματος βόλεϊ, είχε συνάντηση στο Δημαρχείο με τον Δήμαρχο, Κωνσταντίνο Βοργιαζίδη, τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολλαπλής Ανάπτυξης (ΚΕΠΑ) του Δ. Βέροιας, Θεόφιλο Κορωνά, τον Αντιπρόεδρο του Φίλιππου Βέροιας, Δημήτρη Μπιτέρνα και το μέλος της διοικούσας Επιτροπής της ομάδας, Γιώργο Γιακουμόπουλο.

Κύριο χαρακτηριστικό της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε σε πολύ θερμό κλίμα, ήταν ο γόνιμος διάλογος και η εποικοδομητική ανταλλαγή απόψεων σχετικά με την παρουσία του Φίλιππου Βέροιας στην κορυφαία επαγγελματική κατηγορία, το "όραμα" της διοίκησης του συλλόγου για περαιτέρω προβολή και ανάπτυξη του αθλήματος στην ευρύτερη περιοχή και θέματα αναφορικά με το επαγγελματικό βόλεϊ.

Λίγο πριν το τέλος της συνάντησης μάλιστα «έπεσε στο τραπέζι» και το ενδεχόμενο φιλοξενίας στη Βέροια και κάποιας επίσημης διοργάνωσης, πρόταση που αναμένεται να εξεταστεί στο μέλλον από τους αρμόδιους φορείς.  Στη συνέχεια ο κ.Ταρνατόρος, συνοδευόμενος από τα μέλη του Δ.Σ του Φιλίππου Βέροιας και τον κ. Κορωνά, ξεναγήθηκε στην πόλη και επισκέφθηκε το Δ.Α.Κ "Δ. Βικέλας".

Από την επιθεώρηση των εγκαταστάσεων του πρώην ΕΑΚ, στο Μακροχώρι, ο κ. Ταρνατόρος, έμεινε ικανοποιημένος, τόσο από τον αγωνιστικό χώρο, που πληροί τα κριτήρια και τις απαιτούμενες προδιαγραφές, όσο επίσης από τα αποδυτήρια και τους άλλους χώρους (ιατρείο, αίθουσα τύπου κλπ). Εντός της εβδομάδας μάλιστα αναμένεται και γραπτή έκθεση του προέδρου της Λίγκας, με τις παρατηρήσεις και τις απαιτήσεις της διοργανώτριας αρχής για κάποιες μικρές παρεμβάσεις συντήρησης - αναβάθμισης του γηπέδου (βάψιμο του αγωνιστικού χώρου, διαγραμμίσεις, θέσεις τηλεοπτικών καμερών και κάλυψη παραθύρων), που θα μετατρέψουν την έδρα της ομάδας μας, σε πραγματικό «στολίδι».

Η επίσκεψη του προέδρου της ΕΣΑΠ ολοκληρώθηκε με τις καλύτερες εντυπώσεις, το απόγευμα της Τρίτης με γεύμα που παρέθεσαν τα μέλη της διοικούσας επιτροπής του Φίλιππου Βέροιας στον κ. Ταρνατόρο, όπου έδωσε το παρών και το έτερο μέλος του ΔΣ, Γιάννης Γαλλίκας.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 29 Ιουλίου 2020

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media