Ο κ. Πιτούλιας, πιστός στην φιλοσοφία του συλλόγου, κατά τον χαιρετισμό του αναφέρθηκε κυρίως στην σημασία που δίνει ο Φίλιππος Βέροιας στον αναπτυξιακό αθλητισμό, με σκοπό τα παιδιά να γνωρίσουν το βόλεϊ, να αγαπήσουν αυτό το υπέροχο άθλημα, να γυμναστούν, να διασκεδάσουν και μέσα από μεθοδική δουλειά να στελεχώσουν στο μέλλον την ομάδα μας.
Από την πλευρά τους ο υπεύθυνος του προγράμματος υποδομών, Περιφερειακός Ομοσπονδιακός προπονητής και μέλος του τεχνικού επιτελείου του Φίλιππου Βέροιας, Δημήτρης Χριστοφορίδης με την προπονήτρια, Δάφνη Γκιόρσου, ενημέρωσαν τους γονείς για τον τρόπο δουλειάς που γίνεται στα τμήματα υποδομών του συλλόγου, αλλά και το ακριβές πρόγραμμα των προπονήσεων. Ακολούθησε ανταλλαγή απόψεων με γονείς- παιδιά και εγγραφές.
Συγκεκριμένα το πρόγραμμα των προπονήσεων, που θα πραγματοποιούνται στο 2ο Γυμνάσιο Βέροιας και θα διαρκούν 60 λεπτά, έχει ως εξής
Τρίτη: 15.00-16.00 (Μίνι αγόρια-κορίτσια), 16.00-17.00 (Παιδικό-Εφηβικό)
Πέμπτη: 17.00-18.00 (Παιδικό-Εφηβικό)
Κυριακή: 15.00-19.00 (Μίνι αγόρια-κορίτσια, Παιδικό, Εφηβικό)
Οι εγγραφές για αγόρια και κορίτσια συνεχίζονται!
Δημήτρης Χριστοφορίδης (Παιδικό-Εφηβικό, αγόρια 12-17 ετών ) 6974005196
Δάφνη Γκιόρσου, (ΜΙΝΙ αγόρια-κορίτσια, 8-12 ετών) 6986621129