Το ΔΑΚ "Δημήτριος Βικέλας" περνάει στην ιδιοκτησία του ΚΑΠΑ

Με αφορμή τα μέτρα ασφαλείας στις αθλητικές εγκαταστάσεις του ΔΑΚ Μακροχωρίου, ο πρόεδρος του ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας Λεωνίδας Ακριβόπουλος έδωσε την είδηση ζωντανά στην εκπομπή ΛΑΪΚΑ&ΑΙΡΕΤΙΚΑ στον ΑΚΟΥ 99,6 το μεσημέρι της Τρίτης.  Ο κ. Ακριβόπουλος ανέφερε ότι προχωρά και σχεδόν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία μεταβίβασης της ιδιοκτησίας του ΔΑΚ Μακροχωρίου στο Νομικό Πρόσωπο «ΚΑΠΑ» (Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας – Αλληλεγγύης – Αθλητισμού – Παιδείας και Προσχολικής Αγωγής) από τον Δήμο Βέροιας.

Μέχρι τώρα το ΚΑΠΑ είχε την κατά χρήση παραχώρηση των εγκαταστάσεων από τον Δήμο και δεν υπήρχε δυνατότητα να προχωρεί σε παρεμβάσεις και εργασίες, αφού δεν μπορούσε να τις δικαιολογήσει ως νόμιμες δαπάνες. Η διαδικασία μεταβίβασης είχε ξεκινήσει πριν αναλάβει ο κ. Ακριβόπουλος τον Οκτώβριο του 2019 και απομένει, όπως ανέφερε, ένα πιστοποιητικό διαπιστωτικής πράξης για να ολοκληρωθεί η μεταβίβαση. 

Ο πρόεδρος του ΚΑΠΑ υπογράμμισε ότι η απόκτηση του ΔΑΚ Μακροχωρίου από το νομικό πρόσωπο, αυξάνει τις ευθύνες, ωστόσο θα μπορέσουν άμεσα να προχωρήσουν σε αναγκαίες παρεμβάσεις, όπως η τοποθέτηση πόρτας στην κεντρική είσοδο και ενός κουβούκλιου για την προστασία των εργαζομένων που κάνουν τους ελέγχους στην είσοδο. Αναφορικά με το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης της μεταβίβασης και τοποθέτησης των κατασκευών ο κ. Ακριβόπουλος ήταν επιφυλακτικός, ωστόσο θεωρεί ότι μέχρι το καλοκαίρι θα είναι όλα ολοκληρωμένα.

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media