Ευχές του αθλητικού κόσμου μέσα απο το Sportorama.gr (vid)

Το Sportorama.gr απευθύνθηκε σε αθλητές, προπονητές και παράγοντες του αθλητισμού, εντός και εκτός Ημαθίας, να στείλουν τις ευχές τους για τις γιορτές που έρχονται. Η ανταπόκριση μεγάλη με κύριες ευχές την γρήγορη επιστροφή στους χώρους άθλησης, σε γήπεδα και γυμναστήρια αλλά και το νέο έτος να φέρει υγεία και χαρά στα πρόσωπα των ανθρώπων. Δείτε λοιπόν σε video τις ευχές που έστειλαν αποκλειστικά στο Sportorama.gr άνθρωποι του αθλητισμού. 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Αντώνη Παπαγιαννούλη, Κώστα Τσαρτσαρή, Σοφία Υφαντίδου, Βίκυ Πανετσίδου, Δημήτρη Τζιμούρτο, Σοφία Ράλλη, Γιώργο Χρυσανθόπουλο, Δημήτρη Αδαλόγλου, Δώρη Καραθανάση, Ηρώ Χαβιαροπούλου, Θωμά Τούσα, Κώστα Ηλιάδη, Μαρία Κερασίδου, Ηλία Λαζό, Νίκο Πανετσίδη, Ρένα Χασιώτου, Γιώργο Τριχόπουλο, Τάσο Κασαμπαλή, Τασούλα Αμβρακίδου, Σοφία Μαργαρίτη, Ντάνη Τυριακίδη, Ανθιμο Κελεπούρη, Στηβ Παπαδόπουλο, Μαρία Τσιλιγκερίδου, Στέργιο Λουκά, Θοδωρή Τσάτσα, Ανδρέα Πανετσίδη, Βασίλη Αγγέλη, Έλσα Παπά, Αλέξανδρο Καραϊωσήφ, Ευθύμη Κοθρά, Γιάννη Σιδηρόπουλο, Θανάση Πουρλίδα, Δημήτρη Πιτούλια, Λεωνίδα Ξανθόπουλο,  Τεό Παυλίδη καΙ Γιάννη Σαφαρίκα για την αποδοχή του αιτήματος και την αποστολή των videos.

Το Sportorama.gr εύχεται σε όλους τους αθλητές, προπονητές Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο και «Ελεύθερο» το 2021… Ραντεβού στα γήπεδα

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 24 Δεκεμβρίου 2020

Share this article

Πολυμέσα

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media