Νέο γήπεδο στη Βέροια συνολικού προϋπολογισμού 10 εκ. περίπου

Στην είσοδο της Βέροιας (από Εγνατία) και συγκεκριμένα στο οικόπεδο του Δήμου που βρίσκεται δίπλα στα νέα δικαστήρια και που συνορεύει με την Εγνατία οδό σχεδιάζει ο Δήμος Βέροιας να κατασκευάσει κλειστό γυμναστήριο μέσω του προγράμματος «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» συνολικού προϋπολογισμού 10 εκ. περίπου.

Το έργο κατασκευής του κλειστού γυμναστηρίου βρίσκεται στο στάδιο της προμελέτης και μαζί με 7 άλλα έργα που σχεδιάζει ο Δήμος θα δώσουν νέα πνοή στην ανάπτυξη και την καθημερινότητα της τοπικής κοινωνίας. Η κατασκευή ενός νέου γηπέδου έχει κριθεί αναγκαία εδώ και αρκετά χρόνια μιας και οι τοπικοί αθλητικοί σύλλογοι διαμαρτύρονται για τις ώρες προπόνησης αλλά και τις συνθήκες των τωρινών γηπέδων.

Κώστας Βοργιαζίδης: Γίνεται μεθοδική δουλειά…

Εφόσον ολοκληρωθούν όλα αυτά τα έργα που ήδη εξαγγέλθηκαν και σχεδιάζονται για να ενταχθούν σε νέα προγράμματα, με χρονοδιάγραμμα υλοποίησης τα επόμενα τρία, τέσσερα χρόνια, είναι βέβαιο ότι ο Δήμος Βέροιας θα ξεφύγει από την μετριότητα που τον χαρακτήριζε τα τελευταία χρόνια.

Για την προσπάθεια αυτή ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης δήλωσε πως «γίνεται μεθοδική δουλειά και πραγματικά με πολύ κόπο, παρά την πολύ δύσκολη εποχή που περνάμε. Προσπαθούμε να φέρουμε όσα περισσότερα χρήματα για την εκτέλεση έργων που θα βελτιώσουμε το σήμερα και το αύριο. Γνωρίζουμε ότι το προσωπικό που έχουμε στην τεχνική υπηρεσία δεν επαρκεί για την διεκπεραίωση τόσων πολλών και σημαντικών έργων, ωστόσο είμαι πεπεισμένος ότι θα καταβληθεί τεράστια προσπάθεια από όλους για να ανταποκριθούμε στην έγκαιρη και σωστή υλοποίησή τους».

 

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 23 Ιανουαρίου 2021

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media