Στη Νορβηγία για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ο Κώστας Πετράκης του “Εν Σώματι Υγιεί” Βέροιας

Στο Λίλεχαμερ της Νορβηγίας βρίσκεται από την περασμένη Δευτέρα, ο αθλητής του "Εν Σώματι Υγιεί" Κωνσταντίνος Πετράκης, ο οποίος ενσωματώθηκε στην Εθνική Ομάδα Χειμερινών Αθλημάτων για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 2021-2022.

Θα αγωνιστεί στο Para Snowboard στην κατηγορία SB-UL.

Στους αγώνες θα πάρει μέρος η ελίτ των των αθλητών παγκοσμίως, αφού βρισκόμαστε μόλις δύο μήνες πριν τους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνο και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα είναι για κάποιους η τελευταία ευκαιρία πρόκρισης και για αυτούς που έχουν ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση, το τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας τους. Οι αγώνες θα λάβουν μέρος στις ίδιες πίστες που διεξήχθησαν οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί και Παραολυμπιακοί Αγώνες του 1994. Μαζί με τον Πετράκη, που έχει ήδη προκριθεί για το Πεκίνο, στη Νορβηγία βρίσκεται και ο ναουσαίος προπονητής του Δημήτρης Παπακωνσταντίνου και ελπίζουν -όπως πάντα- για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Ευχόμαστε ολόψυχα στον Κωνσταντίνο, να εκπροσωπήσει επάξια, το σωματείο του, την πόλη του τη Βέροια και τη χώρα του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα!

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media