Οι θέσεις των Ελλήνων στο Ερζερούμ της Τουρκίας

Πολύ γεμάτες ήταν οι τρεις τελευταίες μέρες, για την ελληνική ομάδα, στο Ευρωπαϊκό Ολυμπιακό Φεστιβάλ Νέων των Χειμερινών Αθλημάτων (EYOF), το οποίο διεξάγεται στο Ερζερούμ της Τουρκίας.  Στα Αλπικά ο Γιώργος Καράτζιας και ο Φίλιππος Κόζαρης αγωνιστήκαν στην τεχνική κατάβαση με το πρώτο να τερματίζει στην 26η θέση με συνολικό χρόνο 2:01,83 και τον δεύτερο να μην ολοκληρώνει τον αγώνα.

Στους Δρόμους Αντοχής και στο αγώνισμα της ταχύτητας ο Παναγιώτης Παπάσης είχε την καλύτερη επίδοση από τους έλληνες αθλητές, κατετάγη 40ος από 58 αθλητές με χρόνο 2:28,63 και 327, 35 βαθμούς FIS. Οι Νίκος Τσουρέκας και Γιώργος Τσούλης τερμάτισαν στις 43η και 54η θέσεις αντίστοιχα.  Στις γυναίκες η Ελισάβετ Αναστασιάδου με χρόνο 3:08,7 και 396,7 βαθμούς FIS τερμάτισε 41η.

Είχαν προηγηθεί στο Καλλιτεχνικό Πατινάζ η 20η θέση της Ελισάβετ Βούλγαρη στο αγώνισμα του Free Skating με σκορ 71,39. Στο Αλπικό και στο αγώνισμα της τεχνικής κατάβασης γυναικών οι Αρίστη Κυρίτση και Στεφανία Τσιτσέλη δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν τον αγώνα αφού «βγήκαν έξω» στη δεύτερη διαδρομή. Επίσης στα Αλπικά ο Φίλιππος Κόζαρης με συνολικό χρόνο 2:22,54 κατετάγη 30ος από 38 αθλητές που ολοκλήρωσαν τον αγώνα, ενώ ο Γιώργος Καράτζιας δεν ολοκλήρωσε τον αγώνα.

Στην Αντοχή οι αθλητές μας είχαν προβλήματα με την Ελισάβετ Αναστασιάδου να μπορεί να αγωνιστεί λόγω προβλήματος στην μέση, ενώ ο Νικόλαος Τσουρέκας εμπύρετος τις τελευταίες τρείς ημέρες, κατάφερε να τερματίσει στην 47η θέση στο αγώνισμα των 10 χλμ ΕΛ. Καλύτερος έλληνας αθλητής στο αγώνισμα ήταν ο Γιώργος Τσούλης ο οποίος τερμάτισε στην 45η θέση με χρόνο 26:31,1 και 295,02 βαθμούς FIS.

Στο Δίαθλο ο Παναγιώτης Παπάσης δυσκολεύτηκε πολύ στο αγώνισμα της καταδίωξης και με 10 άστοχες βολές τερμάτισε στην 50η θέση με συνολικό χρόνο  42:39,4. Επίσης στο Δίαθλο ο Παναγιώτης Παπάσης έλαβε μέρος στο αγώνισμα των 7,5 χλμ και τερμάτισε στην 46η θέση από 51 τερματίσαντες με χρόνο 24:38,5. Με την συγκεκριμένη επίδοση είχε καταφέρει να προκριθεί στο αγώνισμα της καταδίωξης.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2017

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media