Αντωνίου και Ράλλη μεγάλοι πρωταγωνιστές στο Πανελλήνιο αλπικών

Ο Γιάννης Αντωνίου και η Σοφία Ράλλη ήταν οι μεγάλοι πρωταγωνιστές του Πανελληνίου πρωταθλήματος αλπικών αγωνισμάτων της χιονοδρομίας που έγινε (από 23 έως 25 Μαρτίου) στη Βίγλα Πισοδερίου. Όπως ήταν αναμενόμενο έκλεψαν την παράσταση, στην Φλώρινα, μόλις ένα μήνα μετά την επιστροφή τους από του Ολυμπιακούς Αγώνες στην Πιονγκτσάνγκ. Ο Αντωνίου ήταν ο μεγάλος νικητής της κατηγορίας ανδρών την πρώτη ημέρα, στο αγώνισμα της τεχνικής κατάβασης με συνολικό χρόνο 1:35,17 και 29,36 βαθμούς FIS κέρδισε το χρυσό μετάλλιο, ενώ ήταν και 1ος νικητής στην συνολική κατάταξη. Ο Νίκος Τζιόβας ήταν άξιος νικητής στην κατηγορία των νέων και δεύτερος στην γενική κατάταξη με συνολικό χρόνο 1:35,18 και 29,44 βαθμούς FIS. Έχασε την 1η θέση για μόλις 0,01 δευτερόλεπτα. Στην κατηγορία εφήβων το χρυσό μετάλλιο κέρδισε με συνολικό χρόνο 1:46 και 111,29 βαθμούς ο Γιώργος Καράτζιας.

Στην κατηγορία γυναικών του ίδιου αγωνίσματος πρώτη νικήτρια ήταν η Σοφία Ράλλη με συνολικό χρόνο 1:41,78 και 77,72 βαθμούς FIS. Τέλος, στις νεάνιδες, με χρόνο 1:44,41 και 96,32 βαθμούς FIS, επικράτησε η Μαρία-Ελένη Τσιόβολου.

Τη δεύτερη ημέρα (24/03) στο αγώνισμα του GS οι εξαιρετικές για την εποχή συνθήκες βοήθησαν στο να πραγματοποιηθεί ένας πολύ καλός αγώνας με νικητές και πάλι τα φαβορί: Στους άνδρες ο Γιάννης Πρώιος πήρε το χρυσό μετάλλιο με χρόνο 2:09,25 και 70,63 βαθμούς FIS.

Στην κατηγορία νέων ο Νίκος Τζιόβας ήταν για ακόμη μια φορά πολύ ανταγωνιστικός και κέρδισε άλλο ένα χρυσό μετάλλιο. Στην γενική κατάταξη έχασε την πρωτιά από τον Πρώιο στις λεπτομέρειες, ο χρόνος του ήταν 2:09,28 και 70,86 βαθμούς FIS. Στους εφήβους οι Εμμανουήλ Ζωγράφος-Μάνος και ο Γιώργος Καράτζιας έδωσαν τη δική τους μάχη για το χρυσό με τον πρώτο τελικά να κερδίζει την πρώτη θέση για 0,05 δευτερόλεπτα, ο συνολικός του χρόνος ήταν 2:15,13 και πέτυχε 115,21 βαθμούς FIS.

Στις γυναίκες η Σοφία Ράλλη δεν είχε αντίπαλο και κέρδισε το δεύτερο χρυσό μετάλλιο με συνολικό χρόνο 2:14,37 και 126,47 βαθμούς. Στις νεανίδες η Μαρία-Ελένη Τσιόβολου επιβεβαίωσε την ανωτερότητα της κερδίζοντας το δεύτερο χρυσό σε ισάριθμα αγωνίσματα, ο χρόνος της ήταν 2:15,55 και πέτυχε 135,08 βαθμούς FIS.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 27 Μαρτίου 2018

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media