"Τουρνουά φιλίας" από τον Μ. Αλέξανδρο Αγ. Μαρίνας

Την διοργάνωση του 1ου Τουρνουά μεταξύ Ακαδημιών με την επωνυμία «Τουρνουά Φιλίας» το Σάββατο 8/4/2017, ανακοίνωσε ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας. Αναλυτικά η ανακοίνωση : «Τουρνουά φιλίας Ακαδημιών Ποδοσφαίρου διοργανώνει το Σάββατο 8/4/2017 το πρωί και το απόγευμα στο γήπεδο Αγίας Μαρίνας »Πέϊος Κωνσταντίνος» , η Ποδοσφαιρική Ακαδημία και ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας υπό την αιγίδα και της Τοπικής Κοινότητας Αγίας Μαρίνας.

Το Σάββατο το πρωί τα τμήματα υποδομής (προπαιδικό-τζούνιορ-πρότζουνιορ-babine) της Ακαδημίας Τρικάλων Ημαθίας ,Ακαδημίας Μέρκος Καραλιόπουλος, Ακαδημία Νάουσας και της Ποδοσφαιρικης Ακαδημίας Μέγας Αλεξανδρος θα συμμετάσχουν σε τουρνουά αγώνων ποδοσφαίρου.

Την ίδια ημέρα το απόγευμα τα παιδικά τμήματα του ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑΣ ,ΝΙΚΗΣ ΑΓΚΑΘΙΑΣ ,και του ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ θα αγωνισθούν σε τουρνουά 3 ημιχρόνων διάρκειας 40΄. Η ΑΓΙΑ ΜΑΡΊΝΑ ΚΑΛΩΣΟΡΊΖΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΈΡΘΟΥΝ ΣΤΟ 1ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΦΙΛΙΑΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ.»

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 07 Απριλίου 2017

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media