Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Vergina Cup 2017

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το τριήμερο  Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου Vergina Cup 2017, που διοργάνωσε το «ΚΑΠΑ του Δήμου Βέροιας»  στο γήπεδο Μακροχωρίου στις 9, 10 και 11 Ιουνίου 2017. Στο τουρνουά συμμετείχαν συνολικά 9 ακαδημίες , πλήν της "ΑΕΚ ΒΕΡΟΙΑΣ": Αγροτικός Αστέρας Αγίας  Βαρβάρας, «Μέγας Αλέξανδρος» Αγίας Μαρίνας,  Α.Ε.Π. Βέροιας – «Στέφανος Γαϊτάνος», Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας, Α.Σ. Νηρέας, Ακαδημία Πατρίδας «Ευστάθιος Χωραφάς», Ακαδημία Ποδοσφαίρου Μακροχωρίου, ΠΑΟ Κουλούρας, Ακαδημίας Ποδοσφαίρου ΠΑΟ Παλατιτσίων με τμήματα από bambini έως και παιδικό.

Με την ολοκλήρωση των αγώνων και στην έναρξη της τελετής κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη των  Μασάδη , Τρούπκου κ του μικρού που σκοτώθηκε στο Μενίδι. Με την ολοκλήρωση των αγώνων δόθηκαν μετάλλια σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στους αγώνες και το «ΚΑΠΑ του Δήμου Βέροιας» δώρισε 4 μπάλες σε κάθε ακαδημία που συμμετείχε στο τουρνουά.

Το Αθλητικό τμήμα στήριξε την ποδοσφαιρική γιορτή των ακαδημιών και φρόντισε κάθε αθλητής (500 αθλητές) να πάρει μετάλλιο αναμνηστικό, κάθε ομάδα από 4 μπάλες , οι φίλαθλοι στις κερκίδες πήραν και αυτοί μπάλες που μοίρασαν διακεκριμένοι αθλητές (Κουσουλάκης Σωκράτης-Παπαδόπουλος Λάζαρος-Σίμπος Σάκης)

Το Αθλητικό τμήμα στήριξε την ποδοσφαιρική γιορτή των ακαδημιών, με συμπαραστάτες την ομάδα του Μακροχωρίου-την Τοπική Κοινότητα-τον Σύλλογο ΝΤΟΠΙΩΝ-την ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-τον Σύνδεσμο Διαιτητών ποδοσφαίρου ΗΜΑΘΙΑΣ-τον ΕΡΥΘΡΟ ΣΤΑΥΡΟ Βέροιας και τους ιατρούς κους ΣΟΥΚΙΟΥΡΟΓΛΟΥ-ΑΝΑΣΤΟ-ΙΣΑΑΚΙΔΗ. Στην ΚΑΝΤΙΝΑ τα πάντα φρόντισε η ομάδα της ΠΑΤΡΙΔΑΣ.

Το «ΚΑΠΑ του Δήμου Βέροιας» - Τμήμα Αθλητισμού,  ευχαριστεί τις ακαδημίες, τους μικρούς ποδοσφαιριστές και τους γονείς τους που συμμετείχαν στο τουρνουά και σας εύχεται ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 16 Ιουνίου 2017

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media