Πανελλήνιο (2ο) Τουρνουά Παίδων Μπάσκετ στις Σέρρες (vid)

Οι Αθλητικοί Σύλλογοι ΜΓΣ Πανσερραϊκός & ΑΕΣ συνδιοργανώνουν με τον Δ.Σερρών το “Metron” X-mas Basketball Tournament U16 και για τον λόγο αυτό συνέντευξη τύπου πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Δημαρχείο Σερρών, παρουσία των Δημάρχων Σερρών και Ηράκλειας, του Γενικού Γραμματέα Μπάσκετ Ανδρών του Πανσερραϊκού Θάνου Μηλούση, του Εκπροσώπου της ΕΚΑΣΑΜΑΘ Κωνσταντίνου Βέρρου, του Τεχνικού συμβούλου συμπόρευσης Πανσεραικού/ΑΕΣ Βασίλη Χρυσανθίδη και μελών της Οργανωτικής Επιτροπής.

Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί 27 – 30 Δεκεμβρίου 2019, σε Σέρρες, Ηράκλεια, Νιγρίτα, Σιδηρόκαστρο και το φετινό σύνθημα της διοργάνωσης είναι «Όχι στο Doping!»  Αξίζει να σημειωθεί ότι, εκτός απ’ το Δήμο Σερρών, το Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκό και την Α.Ε. Σερρών, στη διοργάνωση του Τουρνουά, που διεξάγεται υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών, της ΕΟΚ και της Ε.ΚΑ.Σ.Α.Μ.Θ., συμμετέχουν οι Δήμοι Βισαλτίας, Ηράκλειας και Σιντικής, ενώ υποστηρικτές είναι τόσο ο Ιατρικός και ο Φαρμακευτικός, όσο και ο Δικηγορικός Σύλλογος Σερρών.

Η καρδιά του Ελληνικού Μπάσκετ τις ημέρες των Εορτών χτυπά στον Νομό Σερρών! Περισσότεροι από 200 αθλητές, 15 ομάδες, 38 αγώνες, 5 γήπεδα, 4 πόλεις, 1 νικητής: Το παιχνίδι των παιδιών! Κατά τις ημέρες διεξαγωγής του Τουρνουά θα συγκεντρώνονται παπούτσια που θα προσφερθούν σε αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας με την ευλογία της Ιεράς Μητρόπολης Σερρών και Νιγρίτας.

Share this article

Πολυμέσα

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.