Το Water polo της Βέροιας επιστρέφει δυναμικά 

Με την πρωτοβουλία των  Εκπαιδευτηρίων Βέροιας ΣΑΦΑΡΙΚΑ-ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗ γίνεται πραγματικότητα η επιθυμία της ήδη υπάρχουσας δύναμης των αθλητών της Ημαθίας για επανασύνδεση της, αυτήν την φορά όμως δυνατότερη και ισχυρότερη όσο ποτέ συγκεντρωμένη σε έναν χώρο. Ξεκινώντας την πρώτη συγκέντρωση η προσέλευση των αθλητών ήταν παραπάνω από ικανοποιητική και ελπιδοφόρα, με την πισίνα να γεμίζει κυριολεκτικά με παραπάνω από 20 αθλητές, άλλους σε ικανοποιητική φυσική κατάσταση – άλλους σε μέτρια, αλλά όλοι με την ίδια θέληση και πάθος να ξαναρχίσουν τις προπονήσεις του αγαπημένου τους αθλήματος.

Ευχάριστη έκπληξη η παρουσία νέων αθλητών χωρίς προηγούμενη επαφή με το συγκεκριμένο άθλημα, που ήδη ξεκίνησαν προπονήσεις και γοητεύτηκαν από το ομαδικό άθλημα που εκτός την εξαιρετική και ομοιόμορφη εκγύμναση που προσφέρει στο σώμα μας έχει το πλεονέκτημα να μας προσφέρει την καλύτερη μάθηση στη σωστή κολύμβηση. Δεν είναι τυχαίο ότι οι ναυαγοσώστες σ’ όλο τον κόσμο χρησιμοποιούν τις ίδιες τεχνικές με την υδατοσφαίριση στο νερό. Μάλιστα πολλοί παίκτες υδατοσφαίρισης μετά το 18 χρόνο της ηλικίας τους επιλέγουν να εκπαιδευτούν ως Ναυαγοσώστες και να δουλέψουν το Καλοκαίρι στις οργανωμένες παραλίες ή πισίνες της χώρας μας.

Ο υπεύθυνος του τμήματος Οικονόμου Ανδρέας σε δηλώσεις του ανέφερε: «Βασικός στόχος αυτής της πρωτοβουλίας είναι να προσελκύσουμε νέα παιδιά 10-15 χρονών και να γίνει ενδυνάμωση των παιδικών τμημάτων ώστε το άθλημα να παραμείνει ζωντανό και στο μέλλον και να μην σβήσει από την Βέροια. Η Βέροια στο πρόσφατο παρελθόν είχε 2 ανταγωνιστικές ομάδες και συμμετείχε κάθε χρόνο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα όλων των κατηγοριών (Παιδικό – Εφηβικό – Ανδρών), πραγματοποιώντας μάλιστα εξαιρετικές εμφανίσεις και αφήνοντας άριστες εντυπώσεις. Είναι κρίμα τόσος κόπος και χρόνος των παραγόντων και γονιών που επένδυσαν σε ένα από τα καλύτερα και δυνατότερα αθλήματα του υγρού στίβου - και όχι μόνο - να χαθεί. Μας παρουσιάζεται μία μοναδική ευκαιρία να έχουμε πλήρη συσπείρωση των 2 ομάδων και να γίνει ένα δυνατό σύνολο με κοινό στόχο την επένδυση στην υγεία και το μέλλον.»

Όσοι ενδιαφέρονται για τα τμήματα Υδατοσφαίρισης (WATER POLO) μπορούν να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα: 2331075490-1  Κλειστό Κολυμβητήριο AQUA SPACE, 1ο χλμ Βέροιας-Άμμου. 6942611300  Οικονόμου Ανδρέας  Υπεύθυνος Τμήματος Υδατοσφαίρισης  και στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου 2017

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media