Η αγωνιστική ομάδα του Πήγασου στα 25α Αλεξάνδρεια

Μία από τις σημαντικότερες διεθνείς διοργανώσεις πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 1-3 Δεκεμβρίου 2017 στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης. Στους αγώνες έλαβαν μέρος περισσότεροι από 900 αθλητές από την Ελλάδα, την Κύπρο, την Τουρκία, την Βουλγαρία, το Κόσοβο, την Αλβανία και την Ρουμανία.

Η αγωνιστική ομάδα του Πήγασου Ημαθίας συμμετείχε με 8 αθλητές και αθλήτριες. Όλοι οι αθλητές της ομάδας βελτίωσαν τα ατομικά τους ρεκόρ και φαίνεται ότι κινούνται στα πλαίσια της προετοιμασίας τους για τους χειμερινούς αγώνες που θα πραγματοποιηθούν τον Φεβρουάριο στο ίδιο κολυμβητήριο.

Στους αγώνες συμμετείχαν οι αθλητές και οι αθλήτριες: Αντωνιάδου Φανή-Στυλιανή, Μπόγκοτς Ελένη-Μιχαέλα, Μπρούσα Βιβιάννα, Αντωνιάδης Θεόδωρος, Θυμιόπουλος Κωνσταντίνος, Λαζαρίδης Νικόλαος, Μπόγκοτς Χρήστος και Τσανακτσίδης Άγγελος. 

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου 2017

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media