Ανοίγει το Δημοτικό Κολυμβητήριο στην Αλεξάνδρεια

Την Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020 ξεκινάει τη λειτουργία του το Δημοτικό Κολυμβητήριο του Δήμου Αλεξάνδρειας. Λόγο της επιδημίας του Κορωνοϊού και για την διαφύλαξη της δημόσιας υγείας , κατά την φετινή σεζόν θα υπάρχουν κάποιες ιδιαιτερότητες στον τρόπο λειτουργίας του, όπως:

 

  • Σχολαστική καθαριότητα και απολύμανση του χώρου πολλές φορές κατά την διάρκεια της ημέρας.
  • Πολύ συχνή (δυο φορές την εβδομάδα) χημική -μικροβιολογική ανάλυση της ποιότητας νερού.
  • Απαγόρευση της χρήσης των ντους.
  • Η χρήση των αποδυτηρίων θα είναι προαιρετική.
  • Οι λουόμενοι θα ήταν πιο επωφελές να εισέρχονται όσο το δυνατόν κατάλληλα ενδεδυμένοι από το σπίτι τους, για να μην υπάρξουν προβλήματα συνωστισμού.
  • Τμήματα εκμάθησης κολύμβησης και AQUA σε μικρά γκρουπ για να μην υπάρχει συνωστισμός στα αποδυτήρια αλλά ούτε και στην πισίνα.

Τα προγράμματα που θα υλοποιηθούν θα απευθύνονται σε δημότες και μη και θα αφορούν αθλούμενους όλων των ηλικιών.

Οι εγγραφές ξεκινούν από  την Τρίτη 23 Ιουνίου και έως την Παρασκευή 26 Ιουνίου θα πραγματοποιούνται από τις 8 π.μ έως 3.00 μ.μ.στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Κολυμβητήριου (οδός Βεροίας, δημοτικό Κολυμβητήριο Αλεξάνδρειας) 

Από την Δευτέρα 29 Ιουνίου και καθ’ όλη την διάρκεια λειτουργίας του Κολυμβητηρίου οι εγγραφές θα συνεχίζονται κατά τις ώρες από 8:00 π.μ έως 10:00μ.μ.

Στα προγράμματα μπορούν να συμμετέχουν όλοι εφόσον έχουν κάρτα μέλους και έχουν προσκομίσει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ιατρική γνωμάτευση από καρδιολόγο ή παθολόγο ή παιδίατρο (αν πρόκειται για παιδί) στην οποία πιστοποιείται η υγεία, η ικανότητα για άθληση καθώς και ότι δεν υφίσταται κάποιο δερματολογικό νόσημα.

Για τα παιδικά τμήματα εκμάθησης κολύμβησης από τις Δημοτικές Ενότητες Πλατέος και Μελίκης θα υπάρχουν λεωφορεία (ένα για κάθε ενότητα) που θα ξεκινήσουν τις μεταφορές τους στις 01/07/2020 με καταληκτική ημερομηνία στις 06/08/2020.

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.